Alkohol for å komme seg gjennom skoledagen? (forskeerlinja)

Alkohol for å komme seg gjennom skoledagen?

  • 17.10.2017kl.13:31
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: ( 0 )

Da starter vi på'n igjen.  Nå har vi hatt en høstferie, hatt tid til å tenke på blogg og livet. We're back.

Dagen i dag har jo egentlig så vidt startet men.. Fysikktimene hadde vi vikar igjen #monawhereu@, eller vikaren vår har pappaperm så vi hadde vikar for vikaren. I morgen har vi prøve, jeg ekke gira. Timen gikk derfor til å gjøre oppgaver. På søndag fikk vi en melding fra Mona som sa at hun hadde lagt ut en øveprøve. Jeg stoler ikke på øveprøver... Lærere sier at de har lagt ut en øveprøve som også er et forslag til hvordan prøva i kapittelet kan se ut MEN DET ER LØGN!! PRØVA ER ALDRI SOM ØVEPRØVA!!! HVORFOR GJØR DE SÅNN?? VIL DE AT VI SKAL STRYKE? #GIMEGENØVEPRØVESOMFAKTISKLIGNERPÅPRØVA. Sånn da har jeg fått ut mine tanker om øveprøve.

Vi fikk også en trist beskjed. Teori i gymmen.. Er det nødvendig da? Altså, det er jo greit men jeg vil jo egentlig heller surre rundt i gymsalen. Jeg har fått med meg en ting denne timen og det er at jo mer du trener jo mer alkohol kan du drikke. Det var vel ikke AKKURAT sånn hun sa det, men nesten. Hun sa at idrettsskolen hun gikk på var vel de som drakk mest og hadde de sykeste festene #idrettslinjanext, så at jo mer du trener jo mer alkohol.

Jeg skal innrømme noe.. Jeg har en pumpkin spice obsession. Har aldri smakt det, men jeg har trua på at det er veldig godt. Sååååå jeg tenkte at jeg skulle stikke innom target.com for å skaffe meg no sour patch kids og litt pumpkin spice greier. Ja.. jeg bestiller nok ikke tenker jeg...

lol nei, Target.

Det var alt for i dag. HADEEEE

#alkohol #650kronerishipping????

Dato.17.10.2017 klokken.13:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 0forskeerlinja

17 Skien

Går på forskerlinja


DesignIna Anjuta


hits